Familie opstellingen

Datum: 6 maart 2022 / Auteur: Inge Knoope / Geef een reactie

Familie opstellingen zijn voor iedereen. Opstellingen over je familie, relatie, beroep en gezondheid. Samen op zoek in het landschap dat ‘mens zijn’ heet.

De gewoonte om vaak deel te nemen aan opstellingen, levert je een groeizaam bestaan op. De gewoonte om regelmatig een vraag in te brengen, levert je meer helderheid en innerlijke rust op. Dat rimpelt allemaal door in jouw leven en naar je omgeving.
Elke eerste zondag van de maand kun je mee komen doen. Er is ruimte voor drie mensen om een persoonlijke vraag in te brengen. Maar ook zonder inbreng van een persoonlijke vraag leer je veel over jezelf.

Je kunt bij ons ook terecht voor trauma gerelateerde problematiek. Ik & Jij werkt daartoe met IopT (Identiteitsgerichte psychotraumatheorie en therapie).

Commentaar van een deelnemer: “Lieve Inge dank je wel voor wie je bent, een superfijn mens met enorme vakkennis maar vooral je ontvangkracht is voor mij heel erg bijzonder en helend geweest. Blijven en niet weggaan. Ik voel me dankbaar en ontvankelijk. Wat een mooie bijzondere groep mensen mocht ik ontmoeten. Enorm verrijkt, gevoed, geïnspireerd, gespiegeld, verbonden kijk ik terug op een van de meest bevrijdende momenten. Liefs Ester”

Data:
– 5 maart
– 16 april
– 21 mei
– 25 juni
– 3 september
– 1 oktober
– 5 november
– 3 december

Tijden: 11:00 tot ongeveer 16:30 uur
Locatie: de studio van Yoga Balans • Buiten Molenstraat 7 • Culemborg
Kosten: Inbreng van een persoonlijke vraag €130,-
Deelname: een enkele keer representeren zonder vraag €50,-
Deelname: een heel jaar representeren €100,-

Deze kosten zijn exclusief BTW.


Abonneer nu op de nieuwsbrief


Bekijk ook eens:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *