Coaching

Coaching

Kennismaking

Je wilt weten of systemische coaching nu passend is. Je vraagt je bijvoorbeeld af of een grote familieopstelling wilt meemaken, een opleidingstraject aan wilt gaan of dat je liever een stap maakt in een individuele sessie.

Je bent welkom om het uit te proberen. Ik werk geheel in afstemming met jouw wensen en mogelijkheden.

Een kennismakingsgesprek is in principe gratis. Als je na afloop van onze eerste ontmoeting het gevoel hebt dat je een volwaardige sessie hebt gekregen, dan kun je alsnog besluiten te betalen.

 

Individueel

Je hebt een vraag, je wilt je bewegingsvrijheid vergroten maar je zit ergens in vast en je bent in verwarring over je eigen aandeel en het aandeel van anderen.

Een individuele sessie met systemisch werk is geschikt om complexe situaties te ontwarren. Dat gaat gepaard met diepe inzichten over jezelf die je nodig hebt voor jouw groei. Systemisch werk wordt doorgaans als verbluffend en verhelderend ervaren en kan drie maanden tot drie jaar doorwerken.

Je kunt bij ons ook terecht voor trauma gerelateerde problematiek. Ik & Jij werkt daartoe met IopT (Identiteitsgerichte psychotraumatheorie en therapie).

Een individuele sessie kost 145,- ex BTW

Zomer intensive

Of de Zomer intensive “De Laatste Dagen van Augustus” nog een keer op de agenda komt is vooralsnog onbeslist.
Maar mocht je belangstelling hebben, laat dat gerust weten.
“Wees er aan toegewijd om je issues op te lossen. Je issues zijn ook toegewijd aan jou.”